Csepp alakú notch-csal és Snapdragon 660-nal érkezett az Oppo Realme 2 Pro

0

Az Oppo almárkája, vagyis a Realme bemutatta harmadik, és egyben eddigi legérdekesebb, legmenőbb okostelefonját, a Realme 2 Pro készüléket. Az ázsiaiak mobilja decens hardvert, és egészen kellemes, aprócska szenzorszigettel ellátott méretes megjelenítőt kapott. Azért is érdemes foglalkozni ezzel a telefonnal, mert elődeivel ellentétben nem csupán Indiában lesz kapható, hanem globálisan is elérhetővé teszik a közeljövőben.

A már említett képernyő 6.3 colos, Full HD+ felbontású, felső részén pedig ott csücsül a vállalat által Dewdrop névre keresztelt, esőcsepp alakú, egészen pici notch. Bevallom, nem vagyok híve ennek a megoldásnak, de ebben a kialakításban talán nekem is sikerülne megbirkózni a szenzorsziget intézményével. Persze lehet senkit sem érdekel a véleményem, a belül található hardver viszont annál inkább.

Qualcomm Snapdragon 660 – ez a combos középkategóriás lapkakészlet dübörög a prémium burkolat alatt, többféle RAM és belső tárhely opció mellett, attól függően, hogy mennyit szeretnénk szánni az újdonságra. Van 4/64, 6/64 és 8/128 GB-os verzió is, kinek igényei, avagy szüksége szerint.

A hátlapon duál kamerakészlet látható, szenzorai 16 és 2 megapixelesek, az elsődleges érzékelő rekeszértéke f/1.7. A szenzorszigeten virító előlapi kamera felbontása 16 megapixel, apertúrája pedig f/2.0. A hátlapon foglal helyet az ujjlenyomat-olvasó is, és itt van a Realme logója is, viszont a gyémánt minta eltűnt, amit a korábbi mobilokon láthattunk.

A készüléken Android 8.1 fut ColorOS felhasználói felülettel, abból is az 5.2 verziószámú jut ezúttal nekünk. Az akkumulátor kapacitása 3500 mAh, ami lehetne sokkal acélosabb is, és sajnos nincs gyorstöltés sem, hogy könnyítsen valamit a helyzeten. A mobil fekete, kék, valamint sötétkék színekben lesz kapható, október 11-től, egyelőre csupán Indiában, ahol az árak 192 dollárról indulnak. Mint említettük, lesz nemzetközi forgalmazás is, de ennek részleteiről még nem ejtett szót senki a gyártó nevében. Októberben már valószínűleg többet fogunk tudni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid