Feketében is jól néz ki a Nothing Phone (1)

0

Ha minden jól megy, akkor a régóta várt Nothing Phone (1) okostelefont július 12-én a nagyérdemű elé fogják tárni. Annak ellenére, hogy a készüléket csak meghívásos alapon lehet majd beszerezni első körben, óriási a felhajtás körülötte. A mobilt fehér színben már megcsodálhattuk, de most a WinFuture jóvoltából fekete árnyalatban is megnézhetjük.

A fekete kiadás is egy világító hátlappal debütál, amelyen a Glyph fantázianevet viselő interfész összesen 900 aprócska LED fényt fog munkára. Az okostelefont egyedivé tévő hátlapi kialakítás feketében talán még hangsúlyosabb, mint a fehér változat esetében.

Ha rosszmájúak akarunk lenni, mondhatnánk, hogy a Nothing Phone (1) különlegessége a külsejében véget is ér, hiszen nem egy kifejezetten csúcskategóriás készülékről van szó, de azért nem kell szégyenkeznie más téren sem a mobilnak.

A telefon támogatni fogja az 5G hálózatokat, ám ezt nem egy zászlóshajó chipset, hanem a Snapdragon 778G+ fogja biztosítani, persze azért ebben is van elég kraft.

A kiszivárgott jellemzők között szerepel a 120 Hz-es, Full HD+ felbontású OLED képernyő, az akár 12 GB RAM, az 50 megapixeles elsődleges és 16 megapixeles ultraszéles látószögű hátlapi kamerák, valamint a 45 wattos gyorstöltést támogató, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, ami vezeték nélkül is tölthető lesz. A mobil állítólag 400 eurós árcédulával debütál, de biztosat még nem tudunk mondani ezzel kapcsolatban.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid