Kiderült, mikor indul a Samsung telefonok Android 13 frissítése

0

A Samsung egyre komolyabban veszi a telefonjai frissítését, az Android 12-t már egész gyorsan kiszórták számos modellre, és az Android 13 esetében sem terveznek sokat késlekedni. Az új rendszerrel együtt érkezik a One UI 5.0 felület is.

A Sammobile általában megbízható információkat közöl a Samsung terveivel kapcsolatban, és nemrég a frissítésekről osztottak meg érdekes híreket. A gyártó várhatóan július harmadik hetében indítja meg az Android 13 (One UI 5.0) béta programot, méghozzá a Galaxy S22 tulajok bevonásával, vagyis ekkor már elérhető lesz egy teszt verzió, és a kinézetről, illetve az újításokról is kapunk némi képet.

A legtöbbeket persze az érdekel, hogy mikor indulnak meg ténylegesen is a frissítések, és szerencsére erre is választ kapunk. Az értesülések szerint valamikor októberben kezdődik majd a folyamat, szintén a Galaxy S22 mobilokkal, de várhatóan nem sokkal később további Samsung készülékekre is megérkezik az Android 13. A legújabb hajlítható mobilok, és jó eséllyel a Galaxy S21 széria tagjai is még idén frissülnek (persze régiónként nagy eltérések lehetnek).

Ha érdekel, hogy mely Samsung telefonok és tabletek kaphatnak Android 13 frissítést, akkor nézd meg ezt a korábbi cikkünket. A csúcskategóriában egyébként az S20 és a Note 20 mobilokig visszamenőleg számíthatunk frissítésre, de rengeteg Galaxy A szériás modellre is lesz új rendszer.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid