A Galaxy S7 hardverét kapja meg a Samsung új flip mobilja

1

A Samsung szemlátomást nem akarja elfogadni, hogy a kagylómobilok felett eljárt az idő, bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Kínában még mindig népszerű ez a fajta kialakítás. Több hasonló dizájnú androidos okostelefon után ismét egy ilyen masinán dolgoznak a dél-koreaiak, és a vasat sem spórolták ki a készülék belsejéből.

Jó eséllyel a tavalyi W2016 modell frissítéséről van szó, amelyet első kézből kizárólag Kínában lehetett beszerezni. Most az SM-2017 kódnevű telefonról beszélünk (W2017 lehet majd a végleges neve), aminek a projektneve “Veyron”, akárcsak a Bugattié. A korábbi Exynos 7420 lapkát ezúttal egy 8890-re cserélték, ami a Galaxy S7-ből lehet ismerős. A kamerákat szintén ettől a készüléktől örökölte az újdonság, azaz egy 12 megapixeles hátlapi és egy 5 megapixeles előlapi szenzor teljesít majd benne szolgálatot.

Samsung W2016

Samsung W2016

A megjelenítők maradnak a régiek, egy 3.9 colos Super AMOLED kijelző kerül a mobil belső és külső oldalára egyaránt. Egyelőre többet nem tudni a Samsung új flip mobiljáról. Arra persze senki ne számítson, hogy nyugati piacokon is forgalomba kerül, az elődöknél sem volt ilyen szerencsénk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid