Csúcsmobilokat megszégyenítő gyorstöltéssel jön a Redmi Note 11 széria

0

Ha esetleg valaki lemaradt volna róla, a Redmi Note 11 sorozatot október 28-án, vagyis most csütörtökön fogják bemutatni. Az újdonságokról már lehetett hallani korábban ezt-azt, és most a gyártó hivatalosan is megerősítette a termékcsalád egy fontos jellemzőjét. Jön a 120 wattos gyorstöltés támogatás, amire eddig nem volt példa a középkategóriában.

Az értesülés habár most már hivatalos, nem teljesen új, mert nagyjából két héttel ezelőtt az ismert kínai szivárogtató, Digital Chat Station már megszellőztette a Redmi Note 11 készülékek eme jellemzőjét. A korábbi, vagyis még pár napig jelenlegi Redmi Note mobilok Kínában legfeljebb 67, globálisan pedig maximum 33 wattos adapterekkel kompatibilisek. Úgy gondoljuk, hogy ezúttal a gyorsabb metódus a nemzetközi piacokon is támogatott lesz, mivel a hónapban forgalomba helyezett Xiaomi 11T Pro-nál is elérhető ez a töltési sebesség.

A Redmi Note 11 sorozatról annyit tudni egyelőre, hogy az alap modell mellett lesz egy Pro variáns is, utóbbinál 120 Hz-es OLED kijelzőre lehet számítani. Ezen kívül szó esett még 5000 mAh-s akkumulátorról és Dimensity 920 lapkáról is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid