Gyönyörű női okosórát keresel? Itt az új Smartic Ria

0

Ha egy igazán csinos, könnyű és vékony, de mégis minőségi anyagokból készült női okosórát keresel, amit akár külföldi nyelvtudás nélkül is lehet kezelni, akkor a Smartic Ria nevű új modellt mindenképp érdemes számításba venned.

A Smartic Ria egy kisméretű női okosóra, ami ultravékony fémházzal bír, a kijelzője pedig 1,1 colos és teljesen kör alakú. Az IPS panel szép színeket biztosít, és természetesen az érintéseket is veszi, ezen keresztül, illetve az egyetlen oldalsó gombbal kezelhető az óra.

Gyárilag 7-féle óralap állítható be, de újakat is lehet letölteni a mobilos appon keresztül, sőt, akár saját fotót is beállíthatunk az óra hátterének.

A menü nagyon egyszerű, szinte csak ikonokból áll, így a kezeléshez nem kell angol nyelvtudás. Fentről húzható le a gyorsmenü néhány beállítással, lentről pedig a további funkciók, amik között megtalálható a lépésszámláló, az alvásfigyelő, a pulzusmérő, az időjárás, a különféle sport módok, a stopperóra és hasonlók.

Ilyen egyszerű a menü:

Android és iOS okostelefonokkal is párosítható a Smartic Ria, ezután jelzi a hívásokat, az értesítéseket, illetve lehet vele vezérelni a mobil kameráját és zenelejátszóját. Sőt, egy egyszerű játék is van az órán előre telepítve.

Említést érdemel még az IP67-es vízállóság, a Bluetooth 5.0 támogatás, az átlagosan 5 napos üzemidő, valamint az egyszerű, mágneses töltési lehetőség.

Smartic Ria női okosóra nemrég jelent meg Magyarországon, már rendelhető a hazai forgalmazó oldalán 1 év teljes körű garanciával, 30 napos visszavásárlási garanciával, ingyenes és gyors szállítással, többféle színváltozatban. További részletek ezen az oldalon.

 

Ez is érdekelhet:

 

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid