Csúnyán elhasalt a strapateszten az Oppo Find X

0

Zack Nelson, Telefonok Törője, Kijelzők Perzselője, A Strapatesztelők Királya, Első Ezen a Néven, ismét lesújtott. A mostani prédája egy olyan okostelefon volt, aminek ellenálló képességére mindenki kíváncsi, ugyanis mozgó alkatrészeket tartalmaz, ezek pedig már jó ideje nem jellemzőek az okosmobilos világban. A népszerű YouTube-videós az Oppo Find X készüléket vetette próba alá.

Orbitális kijelző/előlap arány, futurisztikus külső, és egy rendkívül különleges házból kiemelkedő kamerakészlet tette azonnal híressé az Oppo szupertelefonját, ugyanakkor mindenki aggódott, hogy vajon ez a mozgó apparátus mennyire időtálló.

Sajnos a tesztvideó alapján azoknak lett igaza, akik úgy gondolták, hogy a kínaiak mobilja nem valami jól bírja a gyűrődést. Bár a kijelző a karcokat pontosan úgy állja, ahogyan egy felsőkategóriás mobilnak kell, sajnos más téren nem lehet jókat mondani az Oppo Find X-ről.

Bár a fém ház eléggé masszívnak tűnik, a készülék rondán elhasal a hajlításpróbán, és körülbelül úgy viselkedik, mint anno a méltán botrányos iPhone 6 Plus. Látszik, hogy nem kell különösebb erőkifejtés, és a telefon máris kettétörik, akár vasárnapi misén az ostya.

A mozgó részeket, és a mobil keretét sem tartja Zack valami túl strapabírónak, és ő olyasvalaki, akinek érdemes hallgatni a véleményére. Persze nem akarjuk elvenni senki kedvét az Oppo Find X vásárlásától, de hogy egy ilyen mobilt kizárólag tokban – adnak hozzá szerencsére – és valamilyen törésálló fóliával szabad csak használni, az mondhatni kész tény. Mindenesetre nézzétek meg a videót, aztán vonjátok le a saját következtetéseiteket.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid