Csúszhat a Samsung Galaxy S10 mobilok Android 11 frissítése

0

A Galaxy S20 modelleken már folyik egy ideje az Android 11 alapú One UI 3.0 bétatesztelése, ám az elődök esetében nem megy annyira gördülékenyen a folyamat. A legfrissebb értesülések szerint ez nem véletlen, és most az is kiderült, miért csúszik a Galaxy S10 készülékek betája, ez pedig akár a későbbi frissítési ütemtervet is befolyásolhatja. 

Korai jelentések szerint, amelyek a bétatesztelőktől származnak, a halasztás hátterében az áll, hogy az új rendszer nagyon gyorsan meríti a készülékeket, egészen pontosan a Galaxy Note 10 modelleket, és állítólag pont ezért csúszik a Galaxy S10 széria béta frissítése is. Az okokat ugyan nem, de magát a halasztást megerősítette a Samsung egyik munkatársa, aki a tesztelési folyamatokat felügyeli.

Két okból kifolyólag is szomorúak ezek a fejlemények. Az egyik az, hogy eredetileg már nagyon közel lett volna a One UI 3.0 béta kiadása a Samsung Galaxy S10 szériára, a másik pedig az, hogy emiatt valószínűleg késni fog a telefonok végleges Android 11 frissítése is. Természetesen a Samsung fejlesztői gőzerővel dolgoznak a javításon, de állítólag a béta még a Galaxy Z Flip és Galaxy Z Fold 2 modellek esetében is halasztásra került, szóval biztos lesz nem kevés munkájuk.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid