Edigital Black Friday 2020: jön a második kör

0

Az Edigital eredetileg november 13-án tartotta a 2020-as Black Friday akcióit, de annyira bejött nekik a dolog, hogy egy hétre rá ismételnek, ráadásul egy egész hétvégés eseménnyel.

Edigital Black Friday hétvége

A november 13-ai akciók után az Edigital újra Black Friday-t tart ezen a hétvégén, november 20. és 22. között. Kicsit talán túlzás többször is megtartani a fekete pénteket, főleg úgy, hogy egyik sem esik egybe a hivatalos időponttal (november 27.), mindenesetre nem példa nélküli a dolog.

Újabb akciók

Hamarosan újra megindulnak tehát az akciók, de a webáruház már hamarabb közzétett néhányat a legjobb ajánlatai közül.

Forrás: Edigital.hu

Egyelőre négy akcióról rántották le a leplet, de a kezdésig valószínűleg lesz még több is. Íme az eddigi lista:

  • Honor 9X 4GB/128GB Dual SIM okostelefon pop-up kamerával 59.990 Ft helyett 49.990 Ft (-16%)
  • Zanzoon Memo Mester játék 7.990 Ft helyett 4.990 Ft (-37%)
  • Beko DS-7433 PAO hőszívattyús szárítógép 144.990 Ft helyett 109.990 Ft (-24%)
  • Bosch PLR 30 C távolságmérő 30.890 Ft helyett 16.990 Ft (-45%)

Egyelőre tehát ezekről a termékekről tudni, de bizonyára rengeteg mást is leáraznak majd péntektől. Reméljük lesznek még ütősebb ajánlatok, és nem csak a szokásos akciók.

A november 13-ai Black Friday igen jól sikerült a webáruháznak

Az Edigital az előző pénteken 46%-kal nagyobb forgalmat generált, mint a tavalyi Black Friday-kor, a rendelések száma pedig 43%-kal nőtt. Egy vásárló átlagosan körülbelül 40 ezer Ft-ot költött el az oldalon.

A járványhelyzet miatt a slágertermékek toplistája is jócskán átalakult, idén a napi használati cikkek voltak a legkelendőbbek.

Az, hogy a három legnépszerűbb fekete pénteki termék itthon egy Black&Decker fúró-csavarozó gép, egy Nespresso kapszulás kávéfőző, illetve az 50 darabos, eldobható szájmaszk volt, jól szemlélteti, hogy a járványhelyzetben eltérő árucikkeket kerestek a magyar vásárlók.

A legnépszerűbb termékkategóriák listája is átrendeződött a pandémia miatt: a legnagyobb értékben napi használati cikkeket, szerszámokat és játékokat vásároltak a magyar vásárlók. A mobiltelefon annak ellenére csak a negyedik lett, hogy több kurrens iPhone modell, és középkategóriás androidos készülék volt elérhető – ezek közül a Samsung A-széria és a Xiaomi Redmi modellei voltak a legkelendőbbek.

Mikor kezdődik az Edigital Black Friday hétvége?

Erre sajnos egyelőre nem tudjuk a választ, de alapvetően két lehetőség. A november 13-ai Black Friday-t reggel 6 órakor indította meg az Edigital, lehetséges, hogy most is így járnak el, de az sem kizárt, hogy ezúttal már éjfélkor élesítik az oldalt. Amint kiderül valami, frissíteni fogjuk a cikket.

Végül nagyon fontos, hogy ne dőlj be minden akciónak, lesznek valóban jó leárazások és kevésbé jó ajánlatok is szép számmal. Ne azt nézd, hogy milyen “eredeti ár” van az akciós árak fölé kiírva, hanem használd a különféle árösszehasonlító oldalakat.

Forrás: Edigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid