Közel tablet méretű kijelzővel érkezett a Cubot Max 3 okostelefon

0

Már rendelhető az új Cubot Max 3 okostelefon, ami az óriási, majdnem 7 colos kijelzőjével próbál meg kitűnni a tömegből, de a filléres ára és az NFC chipje is egy plusz pont. Most ráadásul még olcsóbban kínálják bevezető akcióban, érdemes megismerkedni vele. 

A Cubot Max 3 már 124 dollár körüli összegért beszerezhető a gyártó hivatalos Aliexpress boltjából a 8AESELETED11 kuponkóddal és Store kuponnal. Ez olyan 37 ezer Ft-ra jön ki, és elvileg már az ÁFA összegét is tartalmazza az ár. Részletek és rendelés ezen a linken. 

Külső

Az ár ismeretében egyáltalán nem meglepő, hogy a mobil külső borítása műanyagból készült. A Cubot Max 3 173 x 77 x 9,3 mm-es méretekkel rendelkezik, és fekete, illetve zöld árnyalatokban választható.

Kijelző

A méretes okostelefon megjelenítője IPS LCD technológiára épül, a képátló már a tabletek kategóriáját súrolja. 6,95 hüvelyken már minden jól látható lesz, igaz, a felbontás lehetett volna nagyobb is, de azért 1640 x 720 pixel mellett is kellően élvezetes lehet a tartalomfogyasztás.

Hardver

A Cubot Max 3 burkolata alatt a MediaTek Helio P22 (MT6762) lapkakészlet teljesít szolgálatot, ami nem egy erőgép, de képes lehet biztosítani a hétköznapi felhasználáshoz szükséges teljesítményt, ebben kiváló segítsége lesz a 4 GB operatív memória, valamint a 64 GB-os háttértár, amely egyébként bővíthető. Mondanunk sem kell, hogy az okostelefon képes kezelni két hálózati kártyát egyszerre – hibrid foglalat! -, az LTE modem pedig ismeri az összes magyarországi telekommunikációs frekvenciát. Az említésre méltó jellemzők közé tartozik még a 802.11 a/b/g/n/ac-s Wi-Fi, a Bluetooth 5.0 modem, a GPS, GLONASS, BEIDOU kompatibilis navigációs rendszer, valamint a fizetésre és villámgyors adatátvitelre lehetőséget biztosító NFC chip, ami azért nem szokott jelen lenni az alsóbb árkategóriákban. Az ujjlenyomat-olvasót ne a hátlapon keressétek, mert az most az oldalsó kereten foglal helyet.

Kamerák

A Cubot Max 3 hátoldalán az elsődleges képrögzítő egység szerepét egy Sony gyártmányú 48 megapixeles érzékelő tölti be, amelynek munkáját egy 0,3 megapixeles segédkamera, valamint egy 5 megapixeles makró modul igyekszik támogatni. Az előlapi kamera felbontása 16 megapixel, a szenzor a kijelző bal felső sarkában található egy kivágásban. Mozgókép rögzítése legfeljebb Full HD minőségben lehetséges.

Akkumulátor és szoftver

A Cubot Max 3 hardveres összetevői egy 5000 mAh kapacitású, házilag nem eltávolítható lítium-polimer akkumulátorból nyerik az energiát.

Az okostelefon másik nagy erőssége a teljesen gyári, módosításoktól mentes Android 11 operációs rendszer, amely természetesen tartalmazza a magyar nyelvet is.

A Cubot Max 3 már 124 dollár körüli összegért beszerezhető a gyártó hivatalos Aliexpress boltjából a 8AESELETED11 kuponkóddal és Store kuponnal. Ez olyan 37 ezer Ft-ra jön ki, és elvileg már az ÁFA összegét is tartalmazza az ár. Részletek és rendelés ezen a linken. 

Forrás: Cubot

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid