Megfizethető csúcsmobil lehet a Xiaomi 11T Pro

0

Szeptemberben érkezhet a Xiaomi 11T széria, valószínűleg immáron Mi márkajelzés nélkül, ami az előző generációhoz hasonlóan kedvező áron kínálhat prémium, csúcskategóriás jellemzőket. Ezúttal a Pro modell főbb jellemzői derültek ki, és egész korrekt ajánlatnak tűnik.

A tavalyi modellek 144 Hz-es IPS kijelzővel érkeztek, a 11T Pro viszont már egy OLED panelt kap, 120 Hz-es képfrissítéssel. Említést érdemel még a Snapdragon 888 lapka, az 5000 mAh-s aksi, valamint a 120 W-os gyorstöltés.

Nem lesz tehát egy gyenge mobil a Xiaomi 11T Pro, de az ára kedvezőbb lehet, mint amennyibe a jelenlegi top zászlóshajók kerülnek. Egy megbízható forrás szerint Vietnamban átszámolva 570 és 650 dollár közötti áron jelenhet meg a telefon, ami durván 170 és 195 ezer Ft-ot jelent. Nyilván ha Magyarországon is megjelenik, akkor nálunk ennél drágább lesz, de még így is remek ár/érték arányra lehet számítani.

Egyébként az alap 11T is egy jó ajánlat lehet majd, ez is megkapja a 120 Hz-es OLED kijelzőt és a méretes akkut, viszont a Snapdragon 888 helyett egy egyelőre még nem nevezett MediaTek lapkát kapunk.

  • Frissítés: a Xiaomi 11T európai ára állítólag 750 euró környékén indul majd, a 11T Pro pedig 900 euró körül nyithat egy másik forrás szerint. Ezek már jóval magasabb összegek, de várjuk meg a hivatalos infókat.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid