Darkness Reborn – új ingyenes MMO Androidra

0

A héten jelent meg világszerte a Gamevil új játéka, aminek a célja egyértelműen a többszereplős játékok trónján ülő Order & Chaos: Online leszorítása. Nem reménytelenül.

darkness_1

A Darkness Reborn egy klasszikus MMORPG, amiben (egyenlőre) két kaszt közül választhatunk, és vághatunk bele Eirhenge világának rejtelmeibe. Már az első percekben szembeötlő volt az egyik legnagyobb erénye a játéknak, mégpedig hogy rendkívül gyönyörű. Az árnyékok és a fényeffektek jól kidolgozottak, a karakterek modellezése pedig már egy pár éves számítógépes játék határát súrolja. Az irányítás egyből megszokható, hiszen a hasonló típusú játékok szokásos gombkiosztását kapjuk.

darkness_2

A Dark Avanger folytatásaként szolgáló kalandban meglepően sok tartalom van ahhoz képest, hogy szó szerint egy friss címről beszélünk. Akár 6 fős csapatokban küzdhetünk egy főellenség ellen, és az aktív PvP rendszer is működik – itt akár két társunkkal karöltve harcolhatunk más játékosok ellen. A játék ingyenes, így joggal merül fel a kérdés, hogy mennyire befolyásolja a fejlődést a mikrotranzakciós rendszer. A válasz: szinte semennyire, pénz befizetése nélkül is kilehet élvezni ennek a remek szórakozásnak minden részét.

A Darkness Reborn joggal reménykedhet, hogy a későbbiekben megveti a lábát a többjátékos szerepjátékok világában. Ingyenes letöltés a Play Store-ban lehetséges.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Balázs Gergő

Technikai szférában jártas hírfogyasztó, író, blogger.

NapiDroid