Jön a kétkijelzős YotaPhone 2!

3

Még a februári MWC-n került bemutatásra az orosz Yota Devices két kijelzős okostelefonja, a Yotaphone 2. A korábbi generációhoz hasonlóan ennek a készüléknek is egy e-ink kijelző található a hátlapján, ugyanaz, mint ami az e-book olvasókban is van. Előnyük, hogy csak akkor fogyasztanak energiát, ha frissül a kijelzőn lévő tartalom. A telefont egy december 3-án tartandó londoni rendezvény után teszik elérhetővé a vásárlók számára.

yotaphone-2-710x501

A nem mindennapi készüléknek határozottan kellemes specifikációi vannak: az előlapi kijelző egy 5 hüvelykes AMOLED panel 1920×1080-as felbontással, a hátlapon található e-ink kijelző pedig 540×960 pixelt számlál 4.7 colon, és ami fontos, ez is egy érintésérzékeny panel. A hátlapi kijelzővel is tökéletesen használható a telefon, ami ráadásul jóval energiatakarékosabb is. A mobil szíve egy Qualcomm Snapdragon 800-as processzor, amelynek magjai 2.3 GHz-en duruzsolnak, RAM-ból 2 GB-ot, háttértárból 32 GB-ot kapunk, az eszköz áramellátásáról pedig egy 2550 mAh-s telep igyekszik gondoskodni. Az Android 4.4-et futtató készülék LTE képes lesz, árakat egyelőre még nem tudni.

Ha egy hüvelykel nagyobb lenne mindkét oldalán a kijelző, elgondolkodnék rajta. Veletek, mi a helyzet, Ti megvennétek?

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid