144 Hz-es kijelzővel, notch és kameralyuk nélkül debütált a Nubia Play

0

Végre hivatalos a Nubia Play, ami az első középkategóriás okostelefon 144 Hz-es kijelzővel, de nem csupán ezért méltó a figyelemre. Az újdonság 5G modemet, méretes aksit, valamint Qualcomm Snapdragon 765G lapkakészletet kapott, az alábbiakban pedig a részletesebb ismertetés mellett az árakat is megosztjuk Veletek!

A Nubia Play kiváló lesz játékra, de akár hétköznapi tartalomfogyasztásra is, mivel a megjelenítője 6,65 hüvelykes, és Full HD+ felbontású, ráadásul a gyártás során AMOLED panelt használtak, így a gyönyörű színeket és a nagy betekintési szögeket valószínűleg borítékolni lehet.

A képernyő ugyanazt az eddig páratlan 144 Hz-es képfrissítési rátát kapja, mint a nemrégiben bemutatott Nubia RedMagic 5G kijelzője. A mobil ráadásul még azt az 5100 mAh kapacitású akkumulátort is örökölte, ami a gamer csúcstelefon belsejében szolgálatot teljesít, és ugyanúgy támogatja az 5G-s hálózatokat, a számításokat végző Qualcomm Snapdragon 765G lapkakészletnek köszönhetően.

A képernyő egyébiránt 240 Hz-es érintésérzékenységgel bír, és alá szerelték a telefon ujjlenyomat-olvasóját is. Maga az előlap teljesen mentes mindenféle szenzorszigettől és kivágástól, mondhatni hagyományos a formaterv, de azért a tervezőknek arra volt gondjuk, hogy a megjelenítő körüli keretek a lehető legvékonyabbak legyenek. A hátoldalon 48 megapixeles elsődleges érzékelővel ellátott kamerarendszert találni, a fő szenzor egy Sony gyártmányú IMX582, amelyet egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, egy 2 megapixeles mélységérzékelő, illetve egy szintén 2 megapixeles makró kamera segít. A szelfikamera felbontása 12 megapixel, és a vékony felső káván található. A készülék jobb oldalára pedig két kapacitív ravasz gomb került, amelyekkel tovább fokozható a játékélmény.

A Nubia Play lelke egy Qualcomm Snapdragon 765G, amely mellé 6 vagy 8 GB RAM jár, a belső tárhely kapacitása pedig 128 vagy 256 GB lehet, ám minden esetben egy UFS 2.1 modult kapunk. A már említett 5100 mAh-s telep támogatja a 30 wattos gyorstöltést. Ami a szoftveres oldalt illeti, Android 10 operációs rendszert kapunk NubiaUI 8.0 interfésszel. A Nubia Play kapható lesz fekete, kék és fehér színekben, az alap 6/128 GB-os modell 340, a 8/128 GB-os variáns 380, míg a 8/256 GB-os kiszerelés 425 dollárért. A forgalmazás április 24-én indul Kínában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid