Debütált a Roborock Q8 Max széria és a Dyad Pro (bevezető akció)

0

Megérkezett a Roborock Q8 Max és a Dyad Pro a Geekmaxi webáruházába, így most egy bevezető akció keretein belül kedvezményes áron lehet megrendelni a készülékeket. Előbbi egy fejlett robotporszívót takar, utóbbi pedig egy csúcskategóriás, vezeték nélküli száraz-nedves porszívó és felmosó gép. A frissen megjelent takarító gépeket európai raktárból küldik megrendelés esetén, vagyis nincsenek extra költségek, és a termékeket is hamar kézbesítik.

Az early bird ajánlat szeptember 14. és 20 között lesz érvényes, az első 100 foglaló exkluzív ajándékot kap rendelése mellé. Érdemes lesz iparkodni!

A Roborock Q8 Max-ra szériaként hivatkozunk, de valójában a két készülék, vagyis az alapmodell és annak Plus variánsa a lényegében ugyanazt kínálja, ám utóbbit kiegészítették egy spéci dokkolóval, amelybe a kisgép képes automatikusan beleüríteni a felszívott piszkot, szennyeződéseket.

Egészen profi kis robotporszívóról beszélhetünk, amelyet dupla gumiborítású kefékkel szereltek fel, ezáltal még hatékonyabban végzi a dolgát.

A Q8 Max 5500 Pa-s szívóerővel büszkélkedhet, ami kiemelkedőnek számít a robotporszívó kategóriáján belül, por, szemcsék, kártékony parányok – mind a készülék belsejében kötnek ki.

A beépített portartály 470 ml-es, és mivel a masina felmosni is tud, borítása még egy 350 ml-es víztartályt is magában foglal.

A robotporszívó LiDAR navigációval tájékozódik, képes a többszintű feltérképezésre, az irányítására fejlesztett applikációval pedig virtuális falakat, no go zónákat állíthatunk be, amellett, hogy időzíthetjük, vezérelhetjük a Q8 Max munkáját.

A fejlett szenzoroknak köszönhetően a robotporszívó elkerüli az akadályokat, és a peremekről sem fog lezuhanni.

A beépített nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően a Roborock Q8 Max akár 4 órán keresztül is működhet egyetlen feltöltéssel.

A Roborock Q8 Max robotporszívó most a bevezető akció keretein belül 499 eurós áron (~ 192 500 Ft) rendelhető a Geekmaxi webáruházából. További részletek és vásárlás erre a linkre kattintva!

A Roborock Q8 Max+ robotporszívó az automata ürítős dokkolóval most 699 euróért (~ 269 600 Ft) rendelhető a bevezető akció ideje alatt. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Habár a vezeték nélküli porszívók igénylik, hogy bevonjuk magunkat is a munkába, a könnyű kialakításnak és a szabad mozgásnak köszönhetően sokkal gyorsabban, hatékonyabban végezhetjük el a kevésbé kedvelt takarítási munkákat.

A Dyad Pro 5 az 1-ben professzionális kefével lett felszerelve, amelyhez különböző tisztítófejeket lehet párosítani, így mindenféle környezetben képesek vagyunk hatékonyan eltüntetni a szennyeződéseket.

A készülék nem csak porszívózik, hanem felmosni is tud, a piszoknak nem sok esélye van, mivel a Dyad Pro 17 0000 Pa-s szívóerővel bír. A gépet RevoBrush öntisztító és szárító rendszerrel szerelték fel, hogy a karbantartás a lehető legkevesebb gondot okozza.

A szívóerő és a takarítás folyamata adaptív, vagyis a felülethez és a szennyezettség mértékéhez igazodik, köszönhetően a DirTect Smart érzékelőnek.

A vezeték nélküli porszívó alkalmazáson keresztül is vezérelhető, így kvázi okoseszköznek minősül. A Dyad Pro egyetlen feltöltéssel akár 60 percig is képes üzemelni, persze a működési idő az alkalmazott üzemmódtól függ.

A Dyad Pro vezeték nélküli porszívó most 549 eurós áron (~211 ezer Ft) rendelhető a Geekmaxi jóvoltából a bevezető akció ideje alatt. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid