Ezek most a leggyorsabb okostelefonok az AnTuTu szerint

0

A szintetikus tesztalkalmazások eredményeit a helyükön kell kezelni, hiszen egy készülék valós teljesítménye és sebessége számos tényezőtől függhet. Ugyanakkor az is igaz, hogy a benchmark listák élén általában tényleg a leggyorsabb mobilok szoktak állni. Az AnTuTu most készített egy összesítést a legerősebb zászlóshajókkal, ráadásul a listában csak olyan mobilok találhatók, amelyeket a nemzetközi piacon is be lehet szerezni.

A nemzetközi rangsorban az első tíz helyezettből kilencet Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajt, csak a tizedik mobil belsejében szolgál Snapdragon 8+ Gen 1 chipset.

Egyáltalán nem meglepő, hogy az első helyet egy aktív hűtéssel szerelt gamer okostelefon foglalhatja el, a 2023 januárjában megjelent Red Magic 8 Pro+ valószínűleg tényleg megérdemelten van a csúcson. A második helyet is egy játékosoknak szánt készülék szerezte meg, az Asus ROG Phone 7 kapta az ezüstérmet. A harmadik helyen már egy hagyományosabb zászlóshajó, a Xiaomi 13 található, egy 12 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral szerelt konfigurációval.

Az összesítést a Samsung Galaxy S23+, a Xiaomi 13 Pro, a Galaxy S23 Ultra, a Galaxy Z Fold 5, a Galaxy S23, a OnePlus 11 és a Lenovo Legion Y70 mobilok folytatják. A listát készítő szakértők kiemelték, hogy az augusztusi rangsor az AnTuTu V10 gyűjtése alapján készült, ami általában magasabb pontszámokat ad a korábbi verzióhoz, vagyis a V9-hez képest. Vagyis lehetnek a két benchmark app eredményei között minimális eltérések, ugyanakkor válasszuk bármelyiket is ezen okostelefonok közül, vélhetően nem lesz problémánk a teljesítménnyel.

Az AnTuTu friss nemzetközi rangsora megerősíti, hogy a Snapdragon lapkakészletek óriási befolyással rendelkeznek a csúcskategóriás szegmensen belül. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy ezek a listák nem sokáig maradnak ugyanolyanok, a fejlődés és a változás állandó, így lehet, hogy legközelebb teljesen más mobilok, teljesen más processzorral kerülnek majd az élre.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid