A doboza buktatta le a Samsung Galaxy Note 9 összes specifikációját

0

Nem sok agyalni való marad, mire bemutatják a Samsung Galaxy Note 9-et, mert mint a zápor úgy potyognak a különféle szivárogtatások, értesülések, pletykák. Promóciós videók kerülnek ki az internetre jóval idő előtt, most meg valaki lefotózta a telefon dobozát, amiről szépen le lehet olvasni minden fontosabb jellemzőt. Nagyon meg lennénk lepve azért, ha ezekről a Samsung semmit nem tudna, de igazából a hájpot csak egy jó termék körül lehet direkt, vagy indirekt módon fenntartani, és az eddigiek alapján a Galaxy Note 9 az idei év egyik legjobb csúcsmobilja lehet.

Ez a doboz egy olyan Galaxy Note 9-nek ad otthont, amit később az orosz telefonboltok polcaira tesznek majd fel. Annak, aki tud cirill betűket olvasni, szinte mindent felfed az idei év sztárphabletjéről. A készülék kijelzője 6.4 colos lesz QHD+ felbontással, ráadásul a jól megszokott módon Super AMOLED panelt használnak majd a koreaiak. Ezt már eddig is lehetett sejteni vagy tudni, de a dobozról az is kiderül, hogy a mobil valóban a Galaxy S9+ kamerakészletét kapja meg. Tudjátok, állítható apertúra (f/1.5-2.4), 12 megapixel felbontás, Dual Pixel fázisdetekciós autofókusz, másodlagos szenzor szintén 12 megapixeles érzékelővel és f/2.4 rekeszértékkel. Az előlapi kamera 8 megapixeles lesz, autofókusszal.

Ahogyan az várható volt, a hátlapi kamera képes lesz lassított felvételek készítésére, de nem is akárhogy, hiszen 960 képkockát tud majd rögzíteni, ráadásul kétszer annyi ideig, mint a Galaxy S9 család tagjai. Persze ez még egyáltalán nem minden.

A listázás tartalmazza az S Pen távirányítás funkcióját, az alapmodell esetében a 128 GB belső tárhelyet, amit 6 GB RAM egészít ki, és a már emlegetett 4000 mAh kapacitású akkumulátort. Sztereó hangszórók, sztereó headset, mindez az AKG hangolásában, ezen felül érdemes még megemlíteni az IP68-as védelmet, ami jó szolgálatot tehet esős időben, vagy más nedves, vizes körülmények között. Ami a biztonsági oldalt illeti, a telefon feloldható lesz ujjlenyomat-olvasó és írisz-szkenner segítségével egyaránt.

A Samsung Galaxy Note 9-et augusztus 9-én mutatják be, azaz már nem kell sokat várnunk a hivatalos leleplezésre.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid