Megvan, mikor érkezik az Android 9.0

0

Azt eddig is sejtettük, hogy ebben a hónapban indul – meglehetősen lassú – hódító útjára az Android 9.0, és most a start pontos dátuma is kiderült. (Frissítve!)

A népszerű, és maximálisan megbízható kiszivárorgató, Evan Blass tette közzé az Android P bemutatási dátumát egy félreérthetetlen kép révén.

A Google tehát minden bizonnyal augusztus 20-án adja ki az Android P végleges verzióját, és azt már tudjuk egy ideje, hogy 9.0 lesz a verziószám. A P betűs édesség kilétéről még nem tudunk biztosat, ráadásul a Google gyakran ad félrevezető infókat ezzel kapcsolatban a bemutató előtt. Az is lehet, hogy csak az utolsó pillanatokban hoznak majd végleges döntést.

Az viszont biztosra vehető, hogy elsőként a Google Pixel mobilok kapják meg a friss rendszert, ami már a bemutató napján elérhető lesz. A gyártói frissítések majd csak ezután indulnak, de némi bizakodásra ad okot, hogy idén több vállalat is részt vett az Android P béta programban, a OnePlus, az Esseintial, a Xiaomi, a Sony, a Nokia az Oppo és a Vivo.

Forrás: @evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid