Doogee N10 bemutató – 4G-s okostelefon szinte filléres áron

0

A Doogee N10 kiváló alternatíva lehet bárki számára, aki másodlagos telefont keres, vagy az igényei nem haladják meg egy átlagos felhasználóét. A mobil legfőbb erényei közé a méretes, de nem kezelhetetlen kijelző, a teljes körű 4G támogatás, valamint a módfelett kedvező ár tartoznak többek között. Egy most futó bevezető kampány keretein belül a készüléket mindössze 79,99 dolláros áron, vagyis 23 ezer Ft környékén lehet beszerezni, ez szolgáltatta az apropót ehhez a rövid bemutatóhoz.

A mobil tehát valóban filléres, ennek ellenére egy Full HD+ felbontású, csinos, lekerekített üveggel oltalmazott IPS megjelenítője van.

5,84 hüvelyken a már említett felbontás 428 ppi képsűrűséget jelent, ami valljuk be, eléggé ritka ebben az árkategóriában. A készülék előlapi kameráját szenzorszigetbe építették, de szerencsére annak mérete egyáltalán nem vészes, így talán az ellendrukkerek is együtt tudnak majd vele élni.

A klassz tulajdonságok sora egyáltalán nem ér véget a kijelzővel. A Doogee N10 burkolata egy 8 magos processzornak ad otthont, a CPU számítási munkálatait 3 GB RAM, valamint 32 GB beépített tárhely segíti.

A hardvert tekintve középkategóriás okostelefonról beszélhetünk, ami az egyszerű, hétköznapi feladatok végrehajtásában tökéletesen helyt fog állni. Amennyiben idővel szűkösnek éreznénk a háttértár kapacitását, a későbbiekben lehetőségünk lesz micro SD kártyás bővítésre.

A telefon nem fogja megszorongatni a sztár kamerakészlettel felszerelt csúcskategóriás Huawei telefonokat, de a gyártó igyekezett mindent kihozni kamerák terén is a szűkös büdzséből.

A hátlapon található képrögzítő egység két érzékelőt is csatarendbe állít, 16 és 13 megapixeles szenzorok révén történik a fény befogása, és az f/2.0 rekeszértékkel rendelkező lencséknek köszönhetően valamivel sötétebb környezetben is elfogadható fotókat lőhetünk. A korábban már említett notch pedig egyetlen 16 megapixeles kamerát rejt magában.

Kapcsolódási lehetőségek terén a készülék hozza azt, amit egy modern okostelefontól el lehet várni, nincs azonban NFC, sem infraport, de ez nem róható fel a mobilnak, pláne a vételár tekintetében. Ami viszont biztosan lesz, az egy olyan LTE modem, ami képes csatlakozni a 800 MHz-es (B20) frekvenciára, melyet hazánkban is előszeretettel használnak a szolgáltatók.

Az olcsó ár ellenére sikerült a hátlapra egy ujjlenyomat-olvasónak is helyet szorítani, így személyes adataink védelme egy másodpercig sem lesz kétséges. Akinek ez nem felel meg, még mindig használhatja az arcfelismerés lehetőségét, ami szintén igénybe vehető.

A Doogee N10 belsejében 3360 mAh kapacitású akkumulátor található, ami talán elsőre nem hangzik túl soknak, de az energiatakarékos vasnak, valamint a jól optimalizált szoftvernek köszönhetően korrekt üzemidőt biztosíthat.

Ha már a szoftveres környezetet említettünk, a készüléken Android 8.1 Oreo operációs rendszer fut, ami bár nem a legfrissebb, de elavultnak egyáltalán nem nevezhető, és jó hír, hogy támogatja a magyar nyelvet is.

A Doogee N10 jelenleg előrendelési fázisban van, a Banggood virtuális áruházában pedig az eredeti vételárnál jóval olcsóbban lehet lecsapni rá. Még a vámmentes EU Priority Line szállítással sem kerül 24 ezer Ft-nál többe a mobil, ami ezért a felszereltségért cserébe mondhatni nem pénz. A promóció április 15-én ér véget, és addig is csak legfeljebb napi 99 telefont adnak ilyen áron. A további részleteket és a megrendelési lehetőségeket ezen a linken találjátok!

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid