Drágábbak lesznek a OnePlus 8 modellek

0

Egy friss interjúban a vállalat társalapítója, Pete Lau a OnePlus telefonok jövőjéről beszélt, és megerősítette azt a korábbi kellemetlen értesülést, mely szerint árat fognak növelni a következő generációnál, vagyis a OnePlus 8 modelleknél. A rangos úriember magyarázattal is szolgált.

Lau nem erősítette meg, hogy valóban OnePlus 8 lesz a mobilok neve, de az eddigiek alapján okkal feltételezhető, hogy most sem fognak változtatni a bevált szokásokon a kínai gyártó munkatársai. A cég vezetője a CNet-nek adott interjúban elárulta, hogy mindkét verzió, tehát az alap és a Pro variáns is rendelkezni fog 5G modemmel, és ez lesz az elsődleges oka az áremelésnek. Igen, jól értelmezted, nem lesznek 4G kiszerelések. Mivel a OnePlus mobilok mindig az éppen aktuális Qualcomm Snapdragon csúcsprocesszorral debütálnak, abban sincs semmi meglepő, hogy az újdonságok belsejében Snapdragon 865 chipset, valamint Snapdragon X55 modem teljesít majd szolgálatot.

forrás: CNet

Habár elismerte az áremelést, a cég vezérigazgatója biztosított mindenkit arról, hogy a készülékek árai meg sem fogják közelíteni az 1000 dolláros lélektani határt. A jelenleg elérhető modellek ellenértéke alapján a feltételezések szerint nagyjából 700-800 dolláros árcédulára lehet számítani a OnePlus 8 Pro esetében. Igazából majdnem minden eddig megjelent 2020-as csúcstelefon esetében lehetett valamilyen drágulást tapasztalni, szóval egyáltalán nem meglepő, hogy a OnePlus is erre kényszerül. Valószínűleg még többet fogunk megtudni a OnePlus 8 modellekről, és azok várható áráról – elvileg lesz egy olcsóbb Lite variáns is – ahogyan egyre közeledik bemutatójuk, amire az előzetes feltételezések szerint áprilisban kerül sor.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid