Duál kamerás és fizikai billentyűzetes BlackBerry tűnt fel

0

A BlackBerry márka már egy ideje a TCL Technology birtokában van, és rendre újabb okostelefonokkal látják el a rajongókat. Kiszivárgott képek alapján tudni véljük, hogy egy újabb mobillal készülnek a cég munkatársai, a tőlük már mondhatni megszokott módon fizikai billentyűzettel, ráadásul duál hátlapi kamerával. 

A szellemi tulajdonokkal foglalkozó kínai hivatal révén megszellőztetett képek alapján elsősorban a telefon formatervéről tudunk csak nyilatkozni, a hardveres jellemzők kiszivárgása egyelőre még várat magára. A készülék a BlackBerry Athena nevet viseli  – legalábbis egyelőre ez áll a dokumentációkban, ami persze változhat -, és mondhatni követi azt az irányt, amit a KEYOne korábban kijelölt. Ha különbséget akarnánk mondani akkor említenénk, hogy a programozható “Convenience” gomb átkerült a bal oldalról a jobb oldal közepére.

Úgy látszik az előd 3:2 képarányú megjelenítőjénél valamivel magasabb képernyőt kapunk, előzetes számítások alapján ez egy 16:10-es panel lehet. A kijelző alatt található a fizikai billentyűzet, mindenféle bonyolítástól, avagy cicomától mentesen. Alul egy rácsos hangszórót, valamint egy USB-C portot látni, a 3.5 mm-es aljzat viszont felül van. Elöl csupán egy kamerát látni, a hátlap úgy látszik műanyag, metszésekkel tarkított, és természetesen itt van az elmaradhatatlan BlackBerry logó is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid