Hivatalos: ekkor érkezik az LG G7 ThinQ

0

A kiszivárgott információk és renderképek után végre kiderült az is, hogy mikor mutatja be az LG a legújabb csúcsmobilját, és szerencsére már nem is kell rá sokat várnunk.

Sokáig kérdés volt a készülék neve is, de most már bizonyossá vált, hogy LG G7 ThinQ néven érkezik. Ez kicsit olyan, mintha a legújabb mosógépszériájuk kódneve lenne, de sebaj, ez legyen a legnagyobb hibája.

A telefont New Yorkban leplezik le, méghozzá május 2-án, de másnap, azaz 3-án Szöulban lesz a nagyobb esemény, ahol a nemzetközi média is jelen lesz.Az biztos, hogy az LG az előzetes hírek szerint nagyon odatette magát, mivel minden földi jóval megpakolta a G széria legújabb tagját. Snapdragon 845 chip hajtja majd a mobilt, és olyan extrákkal bír majd, mint a Quick Charge 4.0, de a szokásos mesterséges intelligencia támogatása is előtérbe kerül. Rögtön 5 színben érkezik majd a modell, ahogy az az alábbi képen látszik is.Jelenleg még nem ismert minden részlet az LG G7 ThinQ mobillal kapcsolatban, ám a következő 1-2 hétben bizonyára számos apróságra fény derül. Ami biztos még, hogy notch-ra vált az LG is, vagyis lesz fent egy szenzorsziget, de ezt állítólag egy szoftveres fekete sávval el lehet majd tüntetni.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid