18:9-es kijelzőt kap az Oppo R11S, vékony kerettel

1

Az Oppo R11S készülőfélben van, ezt annak ellenére is lehet tudni, hogy a készülék elég jól elkerülte eddig a reflektorfényt. Valaki a telefon fejlesztői közül azonban most úgy határozott, lefuttat rajta egy szintetikus tesztet, amelynek eredményei nyilvánosságra kerültek. 

A kérdéses alkalmazás az AnTuTu volt, amelyet szerintem már egyetlen olvasónk számra sem kell bemutatni. Az eredmények szerint a megjelenítő felbontása 2160×1080 lesz, tehát a képernyő képaránya 18:9, megfelelve az idei trendeknek. A kijelző képátlója valahol 5.8 és 6 hüvelyk között lehet, bár erről pontos információt nem ad számunkra a benchmark app.

A kamera is megváltozott az elődhöz képest, nem 20 és 16 megapixeles érzékelők alkotják, hanem két 20 megapixeles szenzor, feltéve ha hihetünk az AnTuTu listázásának. A készüléket november másodikán mutatják be, és úgy látszik a kamerákon és a kijelzőn kívül nem lesz szignifikáns változás az elődhöz képest – marad a Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet, a 4 GB RAM, na meg a 64 GB-os belső tárhely.

A specifikációk mellett nemrég egy állítólagos sajtókép is kiszivárgott, valahogy így nézhet majd ki a telefon:

Az Oppo telefonjai ugyan nem kaphatók hivatalosan hazánkban, de minden bizonnyal ez a mobil lesz az alapja a szintén hamarosan érkező OnePlus 5T-nek. A dizájn és a főbb jellemzők megegyeznek majd, de valószínűleg a processzort lecserélik Snapdragon 835-re, illetve a memória mennyiségét megduplázzák.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid