A Samsung szétosztott 200 darab Galaxy Note 8-at egy repülőn

0

A Samsung elképesztően jófej marketinghúzásra vetemedett a legutóbb, amikor 200 Iberian Airlines utasnak adott Samsung Galaxy Note 8 okostelefonokat – ajándékba. A La Coruna-ból Madrid Barajas-ba tartó IB 0513 számú járattal repülőknek nem csak biztonságos, de jövedelmező útja is volt egyben, hiszen egy csúcskategóriás mobillal gazdagodott mindegyikük.

A nem mindennapi marketingakció mögött a Samsung spanyolországi szárnyának munkatársai álltak, a megmozdulás tehát nem része semmilyen nemzetközi kampánynak – sajnos. A telefonokat a légiutaskísérők kezdték el osztani egy kis büfékocsiról, amit az utasok kitörő örömmel fogadtak. A lenti fotón látható arckifejezések szerintünk magukért beszélnek.

Természetesen ez nem holmi véletlenszerű jótékonykodás, nagyon is komoly koncepció húzódik meg az ajándékozás mögött. A Samsung célja az volt, hogy üzenetet közvetítsen a világ felé, mely szerint talpra álltak a Samsung Galaxy Note 7 kapcsán történt fiaskóból. Persze a vásárlók, a rajongók, az ügyfelek nélkül ez semmiképp nem történhetett volna meg, a dél-koreai vállalat pedig a támogatásukat szerette volna némileg meghálálni ezzel az eseménnyel.

A Samsung Spanyolország a Twitteren azt posztolta, hogy a vállalatuk ha elbukik, nem csak pusztán talpra áll a vesztes szituációból, hanem közben megtanul repülni is. Tagadhatatlanul szép gesztus.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid