Duál kamerával és Snapdragon 821-gyel jön az új Vivo csúcsmobil

0

A Vivo Xplay 6 nem most tűnik fel először, lehet már egy ideje hallani a mobilról, ám most újra aktuálissá vált vele foglalkozni. A zászlóshajó készülékről kiszivárgott egy pár kép, és mellette megragadnánk az alkalmat a várható specifikációk ismertetésére is. 

Amint ti is láthatjátok, a Vivo Xplay 5 folytatásának előlapján egy hajlított megjelenítő vonzza majd be a tekinteteket – tényleg megint trendet teremtett a Samsung, a phableteket is nekik köszönhetjük -, a hátlapon pedig egy duál kamerakiépítést láthatunk. A kijelző alatti home gomb ha minden igaz ujjlenyomat-olvasót is tartalmaz, bár semmilyen hivatalos információnk nincs még, azaz érdemes fenntartásokkal kezelni a híreket.

vivo-xplay-6-01

Azért csak elsorolnánk mi várható az ázsiai mobiltól, ami várhatóan az év vége előtt meg fog érkezni. A lelke egy Qualcomm Snapdragon 821 lapkakészlet lesz, amelyet nem kevesebb, mint 6 GB RAM és egy 128 GB-os belső tárhely egészít ki, utóbbi nem bővíthető, de talán ez most megbocsátható. A grafikai számításokat a már említett chipsetben található Adreno 530 GPU végzi majd.

A hátlapi kamerák egyike 16 megapixeles lesz, a másikat még nem tudni, és pontosan azt se, hogy mire kesz jó a dupla szenzor. A kijelző viszont több, mint ígéretes, hiszen egy 5.43 colos, QHD felbontású Super AMOLED panelről van szó állítólag. A két utolsó kiszivárgott tudnivaló pedig az akkumulátor kapacitása, amit 4000 milliamperórára saccolnak a bennfentesek, illetve azt is tudni vélik, hogy Android 6.0 Marshmallow-t fog futtatni a készülék, a Vivo saját felhasználói felületével megfűszerezve.

Bár nem tartozik a tárgyhoz, azt azért még megemlítjük, hogy a Vivo a középkategóriában is villantani fog, mégpedig november 16-án, amikor is bemutatják az X9, illetve X9 Plus készülékeket.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid