A Vivo Xplay 5 lesz a világ első 6 GB RAM-mal szerelt mobilja

0

A kissé hajmeresztően hangzó szóbeszédek végül mégis beigazolódtak: a Vivo Xplay 5 nem kevesebb, mint 6 GB operatív memóriával debütál hamarosan. A készülék így az első olyan okostelefon lesz, amelynek a belsejében ilyen tetemes mennyiségű RAM található, ugyanakkor más szempontból is az élvonalba tartozik a Vivo bemutatásra váró csúcsmodellje.

A kínai gyártó nem csak a rendszermemóriából helyezte készülékébe a lehető legtöbbet, hanem a jelenlegi legerősebb chipsetet fogja alkalmazni mobilja legyártásakor, vagyis az Xplay 5 burkolata alatt egy Qualcomm Snapdragon 820 lapka ketyeg majd. Mindkét állítást hivatalosan is megerősítették, tehát ez már nem zsákbamacska, a lenti posztert maga a vállalat tette közzé.

vivo xplay 5 6 gb ram sd820

A telefon létezését a kínaiak a múlt héten ismerték el, és az is kiderült, hogy az Xplay 5 március 1-jén kerül bemutatásra. A 6 GB RAM és a Qualcomm Snapdragon lapka mellett a gyártó azt is felfedte, hogy üdvöskéje mind a két oldalán hajlított kijelzőt kap.

A korábbi pletykák szerint a mobil napelemes töltési lehetőséget kínálhat a 4300 mAh-s akkumulátora mellé, az emlegetett hajlított képernyő 6 hüvelykes lesz, a mobil hátlapjának ékessége pedig egy 16 megapixeles kamera lehet, melyet kiegészít majd egy 8 megapixeles előlapi szenzor. Tekintve, hogy az okostelefont rövid időn belül bemutatják, a napokban még könnyen leleplezésre kerülhet néhány új, és fontos jellemző a Vivo Xplay 5 kapcsán.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid