Duál szeflikamerával és 18:9-es kijelzővel jön az Oppo következő mobilja

0

Az Oppo F5 október 26-án fog debütálni, és a vállalat hivatalosan is elismerte, hogy ez lesz az első olyan okostelefonjuk, amelynek 18:9-es megjelenítője lesz FHD+ felbontással. A nem teljesen hivatalos források persze ennél többet is tudni vélnek a készülő szerkezetről.

A megjelenítő az előzetes szóbeszédek alapján hat hüvelykes lehet, és a már említett képarány valószínűleg extrém vékony kerettel társul majd. A beltartalom sem lesz kevésbé megkapó: az értesülések szerint 6 GB RAM, Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet és 64 GB belső tárhely fogadja majd azokat, akik bele akarnak nézni a telefon burkolata alá. A házban továbbá egy kellemesen méretes, 4000 milliamperórás akkumulátor is helyet fog kapni.

A fáma szerint a hátlapi kamera 20 megapixeles lehet, míg az előlapra egy 16 megapixeles duál kamerakészlet kerül. A fenti kép egyébként a Fülöp-szigetek egyik online kereskedőjétől való, aki közzétette a mobil várható specifikációit. Rálátása onnan lehet a készülék hardveres összetételére, hogy náluk fog először megjelenni a telefon, és talán ezért sikerült felcsípnie hasznos információmorzsákat. A korábbi pletykákkal ellentétben szerinte az a bizonyos előlapi duál kamerarendszer 12 megapixeles érzékelőket fog használni.

Akárhogy is, sem a régebben napvilágra került, sem a most kiszivárgott jellemzőket nem erősítette meg senki hivatalosan a vállalat részéről, a kijelzőt leszámítva természetesen. Az előzetes képen egyébként meglehetősen jól néz ki a mobil, így érdemes lesz várni bemutatót.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid