Dupla kamerával jön a Honor 6X

0

A fémházas, középsúlyú Huawei Honor 5X-et mi is teszteltük, és nagyon meg voltunk elégedve a készülék tulajdonságaival. A mobil októberben utódot fog kapni, és most összeszedtük mit is érdemes tudni a telefon következő generációjáról.

Két héttel ezelőtt a készülék feltűnt a kínai telekommunikációs iroda weboldalán, jelezve, hogy nemsokára bemutatásra kerül a Huawei újdonsága, és persze egyúttal a hardveres jellemzők is felfedésre kerültek. A TENAA tanúsítványi eljárásán átesett mobil egy vérbeli phablet, amelyet szintén fémbe öltöztetett a kínai gyártó. A megjelenítő képátlója 5.5 col, a felbontás pedig 1920×1080 képpont.

honor-6x

A kijelző takarásában egy Qualcomm Snapdragon 625 lapka dolgozik, kiszereléstől függően 2 vagy 3 GB RAM támogatásával. A belső tárhely kapacitása 32 GB, és az értesülés szerint bővíthető. A show fő műsorszáma mindenképpen a Honor 8 apparátusához – vélhetően – hasonló duál kamerakiépítés, amelyről részletesebb információkat egyelőre még nem tudni. Az viszont biztos, hogy a hátlapon egy ujjlenyomat-olvasó is található.

A legfrissebb jelentések szerint a Honor 6X bemutatóját október 18-án tarthatják, és természetesen Kína az első piacok között lesz, ahol meg lehet majd vásárolni a mobilt.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid