Durván túlárazott lesz a Samsung új, 50 wattos gyorstöltője

0

Ha az ember vásárol egy új csúcskategóriás okostelefont a Samsung kínálatából, már meg sem lepődik azon, hogy a készülék dobozában nincs töltő, de más tartozék se nagyon. Igazából már a középkategóriás mobiljaik mellé sem csomagolnak, de a dél-koreai gyártó szívesen ad egyet a fogyasztóknak, amennyiben azok hajlandóak kifizetni a legtöbbször igencsak borsos extra összeget. A gyártó legújabb, 50 wattos töltője szinte nevetségesen túl lesz árazva.

Az adapteren két kimenet van, ha csak az egyiket használjuk 50, ha mindkettőt, akkor 25-25 wattal tölthetjük kedvenc Samsung vagy egyéb márkájú készülékeinket. Még a maximális 50 wattos töltési sebesség sem számít valami soknak, ugyanakkor bőven elegendő a Samsung okostelefonjaihoz, mert azok egyike sem támogat 45 wattnál gyorsabb táplálási módot.

Ugyanakkor a 69,90 eurós vételár ad okot némi szemöldökráncolásra. Ez az összeg a jelenlegi árfolyamok mellett nagyjából 28 ezer forintot jelent, és ennél akár jóval kevesebb pénzért rengeteg sokkal többre képes, gyorsabb, jobban felszerelt hálózati adaptert lehet vásárolni.

Érdemes bátran szétnézni a Blitzwolf vagy a Baseus kínálatában. A Samsung új 50 wattos töltőjének esetében leginkább a márkát vagyunk kénytelenek megfizetni, hiszen forradalmi specifikációkról nem beszélhetünk. Ha netán azt gondolod, ez a töltő majd jobban tölti a Samsung márkájú készülékeket, akkor bizony tévedsz.

A tartozék ugyanazokat a Power Delivery és PPS szabványokat támogatja, mint a többi tisztességes gyorstöltő, amit manapság kapni. Reméljük ezt a túlárazott újdonságot mihamarabb leakciózzák, mert jelenleg nem túl sok értelme van megvásárolni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid