Egész kis méretű kijelzőt kap a Samsung Galaxy S22

0

Az utóbbi évek legkisebb kijelzőjével szerelhetik a Galaxy S22-t, legalábbis a Galaxy S szérián belül, így egy meglehetősen kompakt csúcsmobilt kapunk, és értelmet nyernek a kisebb akkuról szóló hírek is.

Friss információk szerint az alap Galaxy S22 egy 6,06 colos megjelenítőt kap, ami a mai viszonyok között kifejezetten kompaktnak számít, ráadásul ehhez minden bizonnyal rettentően vékony káva társul majd. A telefon teljes mérete így valamivel kisebb lehet, mint az előd, vagyis a Galaxy S21 esetében, ami szintén nem volt egy nagy telefon.

Persze túl nagy különbség nem lesz, de azért egyértelmű a tendencia, a Galaxy S20 még 6,2 colos volt, az S21 már 6,1 colos, az S22 esetében pedig tovább csökkenhet a méret a már említett 6,06 colra. Ezzel együtt sajnos az akkumulátor mérete is csökken, állítólag 3700 mAh-s lesz a korábbi 4000 mAh helyett, de ennek nyilvánvalóan az az oka, hogy egy kicsit kisebb, és talán vékonyabb készülékházba nem fér ugyanakkora telep.

Az ismert szivárogtató, Ice Universe azt írta Twitteren, hogy az S22 minden dimenziójában kisebb lesz, mint az iPhone 12 és 13, tehát alacsonyabb, keskenyebb és vékonyabb is.

A Galaxy S22 az elmúlt időszak legkompaktabb Galaxy S szériás mobilja lehet, persze csak a Galaxy S10e-ig visszamenőleg, hiszen ez 5,8 colos képernyővel bírt, és szépen betöltötte a korábbi “mini” telefok által hagyott űrt.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid