108 MP-es kamera jöhet a Samsung Galaxy A szériába

0

A Galaxy A mobilok fontos helyet foglalnak el a Samsung termékkínálatában, ez az állítás hatványozottan érvényes az A5x és A7x készülékekre. Ezek a telefonok rendre olyan jellemzőket kapnak, amelyek a korábbi zászlóshajókat sikerre vitték, éppen ezért igen népszerűek a vásárlók között. Friss értesülések szerint az egyik új modell 108 megapixeles elsődleges kamerával jön, ami szintén olyasmi, amit eddig csupán a csúcskategóriás készülékeibe szerelt a Samsung.

Dél-Koreából származó új híresztelések szerint a Samsung Galaxy A73 egy 108 megapixeles képrögzítő egységet kaphat. Hogy pontosan melyik szenzorról van szó, az nem derült ki, de több ilyen felbontású érzékelője is van már a Samsungnak. Az egyik lehetséges tipp az 1/1,52″-os, 0,7µm-es pixelekkel dolgozó ISOCELL HM2, ami a világ legkisebb szenzora ekkora felbontással, ez van például a Redmi Note 10 Pro hátoldalán is. Persze ott van a HM1, a HM3 vagy a HMX is, mint alternatívák, ezek már 1/1,33″-osak és 0,8µm-es képpontokkal dolgoznak.

Samsung Galaxy A72

A Galaxy A sorozatba tartozó modellek rendre olyan funkciókat kapnak, amelyek régebben csak a Galaxy S családba tartozó készülékekre voltak jellemzők. Korábban már mi is hírt adtunk arról, hogy a gyártó jövőre elláthatja a teljes Galaxy A sorozatot optikai képstabilizátorral, így aztán, hogy a többi modell közül kiemelje a Galaxy A73-at, simán felszerelheti egy 108 megapixeles elsődleges kamerával.

Természetesen a gyártó mélyen hallgat arról, hogy mit tervez a jövőre megjelenő Galaxy A sorozatba tartozó modellekkel kapcsolatban, így információkat egyelőre csak a szivárogtatók szolgáltathatnak számunkra.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid