Menő trailert kapott a Star Wars: Hunters, de van egy rossz hírünk is

0

Februárban adtunk először hírt az Android és iOS operációs rendszerekre érkező új Star Wars játékról, a Hunters-ről, amit ugyanazok a srácok fejlesztenek, mint akik a FarmVille-t csinálták. A készülőben lévő cím egy új trailert kapott, ám egyúttal szomorú hírrel kell szolgálnunk: a beígértekkel ellentétben idén már nem jelenik a játék, 2022-ig kell várni rá.

A trailerben feltűnik néhány új karakter, ezek mindegyike egyedi személyiséggel rendelkezik. Azért nagyon mély dolgokra ne számíts, ha a szerepjátékok rajongója vagy, akkor valószínűleg csalódást fog okozni a Zynga fejlesztése, ami egy aréna alapú, kompetitív cím, amiben négy a négy elleni online csatákat lehet vívni, külső perspektívából (3rd person) szemlélve az eseményeket.

A fejlesztők a játékról egyelőre nem árultak el semmit, kivéve, hogy a Star Wars: Hunters a tervek szerint 2022-ben debütál. Az eddigiek alapján egyébként a játék nem csupán a Csillagok Háborúja rajongók számára okozhat kellemes pillanatokat, hanem mindenkinek remek szórakozás lehet, pláne ha kedvelik az efféle kompetitív címeket. A Zynga már megnyitotta a Hunters előzetes regisztrációját, így érdemes minél hamarabb feliratkozni, akik ezt megteszik, azoknak feloldódik egy rakás különleges játékbeli tartalom, ezenkívül a regisztrálók folyamatosan megkapják majd a legfrissebb híreket is.

Forrás: Zynga Star Wars

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid