Mégis jöhetnek októberben a Huawei Mate 50 mobilok?

0

Júniusban arról lehetett több helyről is hallani, hogy a Huawei P50 modellek megjelenését követően már nem lesznek idén zászlóshajók a kínai gyártó jóvoltából. Mondanunk sem kell, az értesülések alapját a cégre kirótt amerikai tiltások képezték, amelyek jócskán megnehezítik a Huawei alkatrész-ellátását. Friss jelentések szerint azonban a számos nehézség ellenére mégis megjelenhetnek a Mate 50 modellek, valamikor az idei év negyedik negyedében.

A DSCC (Display Supply Chain Consultants) egyik vezető szakértőjének új jelentésében az áll, hogy a Mate 50 készülékek megjelenését továbbra is az idei év negyedik negyedére tervezik. Davin Naranjo szerint a mobilokat valamikor októberben fogja kiadni a Huawei. Már van egy globális bemutató lefixálva október 21-re, amelyet Bécsben fognak megtartani. Bár a kínai gyártó nem részletezte, hogy milyen termékeket készülnek a jeles napon a nagyérdemű elé tárni, nagyjából mindenki azt gondolta eddig, hogy a Huawei P50 sorozatot fogják Kínán kívül elérhetővé tenni.

Múlt héten közzétettek egy kedvcsinálót is, amelyen egy a P50 Pro-ra erőteljesen hajazó készülék volt látható, de most ez a friss jelentés arra enged következtetni, hogy talán mégis a Mate 50 modellek bemutatójára kerül sor aznap.

Még ha netán lesznek is Huawei Mate 50 mobilok, akkor sem biztos, hogy mindenki hozzájuk juthat majd. A készülékek elérhetősége meglehetősen korlátozott lehet a kereskedelmi tiltások és a chiphiány miatt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid