Így néz majd ki a Gmail és a többi Google-app az Android 12-n

0

Az Android 12-vel bevezetésre kerül a Google új, Material You dizájnelve, ami kissé átszabott, frissített kinézetet jelent, illetve egy ehhez kapcsolódó nagy újítás az aktuális háttéképhez igazodó téma, ami az egész rendszerben dinamikusan változtatja majd a színeket. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem csak maga az Android, hanem a Goolge egyes alkalmazásai is igazodnak az új dizájnhoz, mutatjuk, mire lehet számítani.

A Google nemrég megmutatta egy blogposztban, hogy hogyan fognak kinézni az egyes appjai. Az első képen általában a régi dizájn látható, a másodikon az alap Material You kinézet, a harmadikon pedig a színes verzió, ami az aktuális háttérképpel együtt változik majd. Az appok frissítése szakaszosan zajlik majd, nem kizárt, hogy már találkoztál is az új dizájnnal, de a színes verziók első körben csak az Android 12-t futtató Pixel telefonokon lesznek elérhetők (később más modelleken is megjelenhetnek, ahogy haladnak majd az Android 12 frissítések).

Gmail

Google Meet

Google Drive

Google Calendar

Google Keep

Google Docs, Sheets, Slides

Itt mindhárom appnak az új, dinamikus, színes verziója látható:

Az alap Material You dizájn nem hoz eget rengető változásokat, inkább csak egy ráncfelvarrásról van szó. Az igazán nagy újítás a színes megjelenés lesz, amikor a háttérképpel együtt módosul az alkalmazások felülete, de ez csak Android 12-n fog működni. Valahogy így kell elképzelni például egy zöld háttérrel a rendszert:

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid