Egy 70 éves úriember tucatnyi mobilt épített a ruhájára egy játék miatt

0

Amikor már azt hitted, mindent láttál, jön egy elképesztő hír a világháló bugyraiból, és újraértékeled mindazt, amit eddig tudtál, avagy tudni véltél. A 70 éves Chen San-yuan több, mint egy tucat okostelefont épített különleges szerelésébe, mégpedig egyetlen céllal: ő akar lenni a legjobb Pokémon Go játékos, akit valaha látott e világ.

Igen, ez már leírva sem hangzik mindennapinak, viszont ha meglátod az idős úriember ruháját, amiben úgy néz ki, mint egy képregényes szupergonosz, tuti el fogod dobni az agyad. A tajvani nagyapa akkor lett online szenzáció, amikor Pokémon Go rajongása odáig fajult, hogy legalább 11 okosmobilt kötött magára, hogy teljesen ki tudja maxolni a cuki lények gyűjtéséről szóló játékot. Jó nyugdíja lehet az öregnek, mert havonta legalább 1000 dollárt költ okostelefonokra és tartozékokra a cél elérése érdekében.

Persze a történet nem ér véget a hardveres költekezésben, hősünk az alkalmazáson belüli vásárlásokra sem sajnálja a pénzt. Ráadásul a kábelrengeteget elnézve a mobilok mellett akad a felszerelésében jó néhány külső akkumulátor is.

forrás: t-online.de

A Pokémon Go imádó nagypapa helyi turistalátványosság lett a különleges öltözete miatt, amin mondjuk cseppet sem csodálkozunk. Mi innen Magyarországról azonnal a rajongói lettünk, és azt kívánjuk, még sokáig lelje örömét kedvenc játékában, ami szemlátomást egyáltalán nem ment ki a divatból.

Forrás: CultOfMac

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid