Fekete pénteket tart a Geekbuying is

0

A fekete péntek itthon eddig eléggé csalódást keltő lett, ám szerencsére a kínai oldalak egy kicsit komolyabban veszik ezt az eseményt, és ez alkalomból a Geekbuying is rengeteg meglepetéssel kedveskedik a látogatóknak.

A Black Friday főoldala már elindult, és egészen jövő hét vasárnapig (10.25.) számíthatunk folyamatos akciókra. Ezen az oldalon tudjuk megtekinteni a menetrendet, és rögtön néhány ajánlatot is találunk.

Ahogy azt már megszokhattuk, most is van egy külön akciós oldal, ahol főleg mobilokat, tableteket, PC alkatrészeket és laptokokat vásárolhatunk, és akár 80%-os kedvezménnyel is hozzájuthatunk termékekhez.

A következő oldalon már az apróbb termékeké a szerep, hiszen itt okosórákat, TV okosítókat és hasonló kütyüket találhatunk akár már 8-10 dollárért.

Érdemes követni a főoldalon található Flash Sale-t, hiszen minden nap frissítik, és állítólag már 0.01$-ért is találhatunk majd kütyüket ezen a részen, persze ezek bizonyára másodpercek alatt elfogynak majd.

A Top Recommended termékek szekciót a kezdőoldalon láthatjátok, és ide még kupont is kaptunk néhány kütyühöz:

Ezen kívül a Lucky Bag nevű “szerencsejáték” is érdekesnek ígérkezik, hiszen a legtöbbnél egy fix termék a nyeremény, és mellé 1-3 kiegészítőt is jár, így a bátrak akár még jól is járhatnak vele.

Jó vásárlást kívánunk!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid