Egy csúcsmobil szoftverét kapja a Samsung Galaxy Grand Prime (2016)

1

A Samsung Galaxy Grand Prime (2016) egyre több helyen tűnik fel, számos pletyka főszereplője az új dél-koreai büdzsételefon. A készülék felbukkant például az indiai import/export folyamatokat monitorozó Zauba oldalán, és nemrég a használati útmutatója is kiszivárgott. Ha az irat valódi, akkor a Grand Prime idei megtestesülése ugyanazt a felhasználói felületet kapja, mint a gyártó csúcsmobilja, a Galaxy Note 7. 

A Grace UX-nek nevezett interfész egyébként már most sem a Galaxy Note 7 privilégiuma, hiszen a nemrég bejelentett Galaxy A8 (2016) is megkapta. A Grand Prime (2016) szoftverét egy kiszivárgott felhasználói kézikönyv buktatta le. A dokumentum a Samsung letöltési szekciójában tűnt fel, ahová valaki a kelleténél hamarabb töltötte fel azt.

galaxy-grand-prime-2016-user-manual-2

Egyébként hiába kapja meg egy csúcsmodell felhasználói felületét, a Grand Prime (2016) egyáltalán nem egy fenevad, négymagos, 1.4 GHz-es processzora, valamint a 1.5 GB RAM a középkategória alsó szegmenseibe pozicionálja a mobilt. A megjelenítő 5 colos lesz és HD felbontású, a kamerapárost pedig egy 8 megapixeles elsődleges, valamint egy 5 megapixeles előlapi apparátus alkotja.

Visszatérve még a rendszerre, a már említett Graxe UX alapjait az Android 6.0.1 Marshmallow adja majd. A telefon tulajdonosai olyan extrákkal lesznek gazdagabbak, mint a több ablakos mód, az ultratakarékos üzemmód, vagy az intelligens kezelő. A mobil hamarosan debütál, erre utal a kiszivárgott felhasználói kézikönyv is.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid