Egy hét alatt 10 millióan frissítettek Harmony OS-re

0

Nagyjából egy hete, június 2-án jelentette be a Huawei a Harmony OS 2.0 mobilokra szánt stabil verzióját, és nem sokkal később meg is indult a készülékek frissítése, ami a hírek szerint nagy ütemben halad.

Első körben 18 Huawei készülékre, köztük a Mate 40, a P40, a Mate 30 és a MatePad Pro szériák tagjaira indult meg a Harmony OS 2.0 frissítés, és friss beszámolók alapján mindössze egy hét alatt 10 millió telefonra és táblagépre telepítették az új rendszert. Ez állítólag a felhasználók lelkesedésének köszönhető, és az új operációs rendszer népszerűségét bizonyítja.

A Huaweinek egyébként jóval komolyabb tervei vannak idénre, már korábban azt közölték, hogy 2021-ben elérheti a 300 milliót a Harmony OS-t futtató eszközök száma, amiből 200 millió saját termék lesz, 100 millió pedig más gyártók készülékei. Persze nyilván itt már nem csak telefonokról és tabletekről volt szó, hanem mindenféle egyéb okos kütyüről (fülesek, okosórák, routerek, lámpák, tévék, stb.).

Azóta pedig még bizakodóbb a Huawei, mivel később 360 millióra módosították a tervezetet, vagyis ennyi olyan készülék lesz 2021 végére, amin Harmony OS fut.

Amit érdemes még megjegyezni, hogy egyelőre leginkább Kínára korlátozódik a Harmony OS bevezetése, más piacokon még várni kell az új rendszer megjelenésére.

Via

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid