Egy rejtélyes hiba miatt sokakat nem ébresztett a Google óra appja

0

A legtöbben már lecserélték a hagyományos ébresztőórájukat, és a telefonjukat használják erre a célra, ezen a héten azonban sok androidos felhasználónál elmaradt az ébresztés, ami rengeteg kellemetlenséget és nagy felháborodást okozott az érintettek körében.

Számos Android rendszerű készüléken a Google saját Clock, vagyis Óra alkalmazása az alapértelmezett ébresztő, és mivel egy viszonylag egyszerű és általában jól működő appról van szó, kevesen váltanak másra. Az elmúlt napokban azonban rengeteg panasz érkezett különböző fórumokon és közösségi oldalakon, hogy egyszerűen nem ébresztett a keresőóriás appja a megfelelő beállítások ellenére.

A hiba nem márkaspecifikus, bármilyen készüléken előjöhetett, amelyen a Google saját appja működik ébresztőként. Egyesek szerint a mobilok Do Not Disturb beállításával lehetett valami gond, míg mások arra gyanakszanak, hogy a Spotify alkalmazással való összekapcsolás okozta a hibát.

Akik az ébresztő elmaradását tapasztalták, azoknak azt javasolják, hogy kapcsolják ki a Spotify-integrációt és használják a gyári ébresztőhangokat, vagy pedig töltsenek le egy külső ébresztő appot.

A Google egyébként már tud a hibáról, és dolgoznak a javításon, szóval remélhetőleg rövid időn belül megoldódik a helyzet.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid