Így fog kinézni a Xiaomi Mi 11T

0

Napvilágra került egy kép, amelyen a Xiaomi Mi 11T (vagy szimplán csak Xiaomi 11T) látható, többféle színben. A 91Mobiles és Ishan Agarwal révén nyilvánosságra került render mellett néhány jellemzőről is szó esik a készülékek kapcsán, amely állítólag szeptember 15-én debütál.

Nincs tisztázva, hogy egészen pontosan melyik modell látható ezen a renderen, de a mostani jelentés szerint a Xiaomi Mi 11T és annak Pro variánsa kötött bár akadnak majd hardveres különbségek, formaterv tekintetében igencsak hasonlóak lesznek. A képen szemügyre vehetjük a hátlapi kamerakészletet, ami összesen három képrögzítő modulnak ad otthont. Kettő nagyobb, mint a harmadik, és a középső szenzor mellett egy tripla LED villanó látható.

Észrevehető a kamera felirata is, ami alapján egy 108 megapixeles megoldás lesz az elsődleges érzékelő. A képet közzétevő forrás szerint mindkét Xiaomi Mi 11T modell 108 megapixeles főkamerával debütál, de korábbi információk szerint az alapmodell egy 64 megapixeles érzékelővel jelenhet meg, és az egységet az OmniVision gyárthatja. Ugyanez a korábbi szivárgás állította azt is, hogy 8 megapixeles széles látószögű, valamint egy 3x-os telemakró modul kerülhet a készülék hátoldalára.

Arról is sikerült kideríteni néhány érdekességet, hogy milyen hardvert szerelnek a telefonok belsejébe. A Xiaomi Mi 11T burkolata alatt állítólag MediaTek lapkakészlet végezi majd a számításokat, de pontos típust egyelőre nem tudni. A Pro változat lelke viszont egy Qualcomm Snapdragon 888 lesz, a működéshez szükséges energiát pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorból nyeri majd, ami támogatja a 120 wattos gyorstöltést.

Képernyő tekintetében nem lesz minőségi eltérés, a kellemes vizuális élményt mindkét telefon esetében 120 Hz-es OLED megjelenítő biztosítja. A renderen még az is látható, hogy legalább háromféle színben teszik majd elérhetővé az újdonságokat, amelyeket be lehet majd szerezni fehér, szürke és kék árnyalatokban egyaránt. A Xiaomi szeptember 15-én tart egy bemutatót, nagy az esély arra, hogy ezen a rendezvényen debütálnak a Mi 11T széria tagjai.

Ez is érdekelhet:

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid