Honor FlyPods 3 fülhallgató bemutató – aktív zajszűrés és kedvező ár!

0

Kompakt méretet, remek hangzást, kielégítő üzemidőt és valódi aktív zajszűrést kínál a Honor FlyPods 3 vezeték nélküli fülhallgató, ami most korrekt áron rendelhető EU raktárról gyors és vámmentes szállítással.

Honor FlyPods 3 vezeték nélküli fülhallgató most 41,98 dolláros áron rendelhető a Tomtop európai raktárjából, ami magyar pénzben megközelítőleg 12 400 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Honor FlyPods 3 rövid ismertető

A Honor fülese olyan duál aktív zajszűrő technológiát tartalmaz, ami képes 32 decibellel csökkenteni a környezeti zajokat.

A három zajszűrő mikrofon hívások közben is jó szolgálatot tesz, tisztábban hallanak majd a másik oldalon.

A készülék vezérlése nem gombok, hanem érintés révén történik, így sokkal egyszerűbb és kényelmesebb.

A telt hangzást 10 mm-es meghajtók biztosítják.

A vezeték nélküli kapcsolatokat Bluetooth 5.0 modem teszi lehetővé, a tárolódobozka felnyitását követően automatikusan megtörténik a párosítás.

A Honor FlyPods 3 füles kényelmes, hallójáratba illeszkedő viselet, a fülhallgatók mindössze 5,5 grammot nyomnak, a tároló pedig 51 grammot.

A fülesekben 37 mAh, a powerbank gyanánt is használható dobozban pedig 410 mAh kapacitású akkumulátor található. Egyetlen feltöltéssel 2 óra folyamatos telefonhívásra vagy 3 óra zenehallgatásra képes a kütyü, de az ANC kikapcsolásával ez növelhető, a bölcső segítségével pedig többszörözhető is az üzemidő.

Honor FlyPods 3 vezeték nélküli fülhallgató most 41,98 dolláros áron rendelhető a Tomtop jóvoltából EU raktárról, ami magyar pénzben megközelítőleg 12 400 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid