Egy trükkel aktiválható a Facebook Messenger sötét módja!

0

Az egyik legjobban várt újítás a Messengerben kétségtelenül a sötét mód, amit már régóta ígérget a Facebook, de egészen mostanáig nem volt elérhető.

Az XDA-Developers oldalán bukkant fel a trükk, ami tulajdonképpen egy “easter egg”. Mindössze annyit kell csinálni, hogy elküldöd valakinek ezt a ? (félhold) emojit, és elérhető lesz a sötét mód. Kattints a profilképedre, ott találod a kapcsolót.

A trükk elvileg működik Androidon és iOS-en is, érdemes kipróbálni. Lehet, hogy várni kell egy kicsit, és többször is el kell küldeni a hold emojit, de egyszer csak felbukkan majd a sötét mód opciója. Ha így sem megy, érdemes frissíteni a Messengert.

Ha nem találod az emojit, innen ki tudod másolni: ?

A sötét mód több szempontból is hasznos, egyrészt kíméli a szemet éjszaka, másrészt a kijelző fogyasztását is csökkenti AMOLED-es mobilok esetében.

Frissítés: úgy tűnik, hogy a funkció a felhasználók egy részénél működik, míg másoknál nem. A Facebook valószínűleg még nem mindenkinél engedélyezte, ez teljesen véletlenszerű. Ha nálad nem megy, akkor várj pár napot, esetleg hetet, remélhetőleg hamarosan mindenkinél bekapcsolják.

Forrás: XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid