Így néz ki szétszerelve a Samsung Galaxy S10+

0

Előbb vagy utóbb minden rejtélyre fény derül, és nincs ez másként a különböző technikai megoldásokkal, kütyükkel, mobilokkal sem. Valaki végre abba a szerencsés helyzetbe került, hogy megfelelő szerszámok és ismeretek birtokában szétszerelhette a Samsung Galaxy S10+ készüléket. Akad látnivaló bőven a csúcsmobil burkolata alatt, érdemes megnézni az alábbi felvételeket. 

A szerelés a már mondhatni szokásos forrósítással kezdődik, és már az elején jöhet a jó hír, mely szerint nem kell az egész telefont szétszerelni, ha csupán annak törött kijelzőjét szeretnénk cserélni. Mind a hátlap, mind a képernyő a középső kerethez csatlakozik, ezért lesz relatíve könnyű a beavatkozás.

A továbbiakban megcsodálhatóvá válik a Samsung csúcskategóriás telefonjának hűtési rendszere. A gyártó nem sajnálta a hőelvezető pasztát, és mint látható, valamiféle hűtőborda alkalmatosságot használt a már korábban sokat reklámozott rézből készült gőzkamrás megoldás mellett.

Amint a képernyőt eltávolítottuk, megtekinthetővé válik az előlapi kameramodul, de ennél sokall érdekesebb lehet számunkra a telefon biometrikus azonosításra szolgáló rendszere. A megjelenítőn keresztül dolgozó ujjlenyomat-olvasó egészen apró, és vékonyka. Az alábbi videón további érdekességeket is láthattok majd, mi pedig a szokásos mantrával búcsúzunk Tőletek: ha nincs szerszámod, és megfelelő tapasztalatod, háttértudásod, a szerelést és javítást hagyd inkább a szakértőkre!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid