Az egyik új csúcsmobil kamerája mindenkit maga mögé utasított

2

A kamerákra szakosodott DxOMark rendszeresen teszteli az újabb csúcstelefonok fotózási és videózás képességeit, és a végső eredmény alapján rangsorolják a készülékeket. Nemrég új bajnokot avatott a vállalat, nézzük mely csúcsmobilnak van most a legjobb kamerája szerintük!

A DxOMark által tesztelt legutóbbi 3 okostelefon a Huawei P10, a Galaxy S8 és a HTC U11. De vajon melyik lett a bajnok?

A Huawei P10 87 pontot kapott, ami nagyon jó, de nem elég az első helyhez. A Galaxy S8-at 88 pontra értékelték, ami még szebb eredmény, de ugyanennyit kapott többek között a tavalyi Galaxy S7 edge is, szóval ez sem lett rekorder.

Az első helyen eddig a Google Pixel állt 89 ponttal, ám a HTC U11 még ennél is többet, kereken 90 pontot kapott, azaz a tajvaniak zászlóshajója került az élre.

A HTC U11 hátlapján egy új, UltraPixel 3 kamerát találunk 12 megapixeles, f/1.7-es szenzorral, szupergyors Dual Pixel autofókusszal, valamint optikai képstabilizátorral, és az előlapra is került egy 16 megapixeles egység. Papíron tehát valóban kiemelkedőek a fotózási képességet, és a teszt szerint a gyakorlatban is nagyon jól teljesít a készülék.

A részletes értékelést itt olvashatod el angolul, mi pedig itt írtunk bővebben a HTC U11-ről.

forrás: DxOMark

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid