Eldőlt az Asus Zenwatch okosórák sorsa

1

Az Asus már 2014 óta dobja piacra az újabb és újabb Zenwatch iterációkat. A legutóbbi a Zenwatch 3 volt 2016-ban. Az évenkénti friss megjelenésből arra következtethetnénk, hogy jól fogy a tajvaniak okosórája, ám a legújabb értesülések szerint messze nem ez a helyzet. 

Egy friss jelentés szerint, amely bizonyos tajvani ipari forrásoktól származik, a vállalatnak nem igazán megy sikeresen az okosórák forgalmazása. A magukat bennfentesnek állító források szerint a cég alig 5-6 ezer darab legyártására ad le megrendelést havonta. Ha hozzávesszük, hogy mondjuk egy Apple mennyit ad el havonta a saját viselhető eszközeiből – egészen pontosan több, mint egy milliót – akkor láthatjuk miért nem kielégítőek ezek a számok az Asus számára.

Így cseppet sem meglepő, hogy a tajvani tech vállalat fejesei azon gondolkodnak, hogy kilépnek az okosóra piacról, és elkaszálják a Zenwatch szériát. Hogy ez a már meglévő Zenwatch 3 órák beszerezhetőségét milyen módon befolyásolja, azt egyelőre nem tudni, de arra nagy az esély, hogy negyedik generáció egyáltalán nem lesz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid