Lebukott a Samsung Galaxy J7 Max

0

Egy vadonatúj Samsung okostelefon létéről lett tudomásunk, ugyanis kiszivárgott prezentációs anyagok tűntek fel az interneten. A Samsung Galaxy J7 Max néven feltüntetett mobilt éppen összehasonlítják az Oppo F1S, Oppo F3, valamint Vivo V5 készülékekkel. Egy méretes, felső-középkategóriás, ugyancsak belevaló szerkezetről van szó.

A kiszivárgott fotókon jól látható, hogy a Samsung újdonságának belsejében egy nyolcmagos MediaTek processzor dolgozik (Helio P20), 1.6 GHz-es órajelen ketyegve. Lapkakészletünk egy 5.7 hüvelykes Full HD kijelző takarásában található, 4 GB operatív memóriával és 32 GB tárhellyel egyetemben.

A hátlapi kamera 13 megapixeles lesz f/1.7-es rekesznyílással, az előlapi szintén 13 megapixeles, de f/1.9-es rekeszértékkel (mindkettő LED segédfénnyel), a mobilon futó operációs rendszer pedig természetesen Android Nougat.

A prezentáció lapjaiból az is kiderül, hogy a telefon támogatja a Samsung Pay Mini fizetési metódust. A pletykák szerint a készülék valamikor június második hetében debütál Indiában. Azt, hogy mennyibe kerül, még nem tudjuk, illetve arról sincs információ, hogy vajon eljut-e más országokba. Mi azért itt a szerkesztőségben szívesen vennénk egy ilyen mobiltelefont, főleg ha jó áron lenne kapható. Nektek mi a véleményetek?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid