Két új színben jelent meg a Huawei Mate 9

0

A Huawei phablet frontját erősítő Mate 9 a közelmúltban új színváltozatokat kapott. A készülékeket május 14-től lehet beszerezni Kínában, az egyik variáns “Agate Red” (piros), a másik pedig “Topaz Blue” (kék) árnyalatban tündököl. 

Arról sajnos egyelőre nincs információ, hogy más piacokon kapható lesz-e a két új színopció, és ha igen, akkor mikor. Az eltérő külsőségeket leszámítva egyébként a készülékek teljesen azonos hardverkiépítéssel rendelkeznek.

Korábban a vállalat már útjára indított egy obszidiánfekete kiszerelést. Összességében nézve tehát most már kilenc színben létezik a méretes megjelenítővel rendelkező okostelefon. A további színek a “Space Grey” (szürke), a “Moonlight Silver” (ezüst), a “Champagne Gold” (arany), a “Mocha Brown” (barna), a “Ceramic White” (fehér) és a “Black” (normál fekete).

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid