Újabb gyártó tünteti el a jack csatlakozót a mobiljáról

0

Szomorúan tudatjuk veletek, hogy újabb hajó süllyedt el, és vele együtt régi jó barátunk, jack is eltűnt a színről. Ezúttal azonban nem Di Capriót gyászoljuk, hanem a jó öreg füles bemenetet, amely a OnePlus mobilokról is eltűnik.

A OnePlus jelmondatát mindenki ismeri, hiszen a “Never settle” igazán kifejezőre sikeredett, és arra biztatta a vásárlókat, hogy sose alkudjanak meg. Sajnos azonban az idők változnak, és most Carl Pei, a cég egyik társalapítója erősítette meg, hogy a OnePlus 6T-n már nem lesz jelen a 3.5 mm-es aljzat.

Szerinte nem attól lesz egy telefon jó, hogy mindent belepakolnak. Állítása szerint a OnePlus tulajok több mint fele használ vezetéknélküli fejhallgatót. Ez amolyan felvezetés is volt egyben, hiszen gyorsan be is jelentette, hogy új vezetéknélküli fülest dobnak piacra.

Az a hely, amelyet a csatlakozó eddig foglalt, most új kapukat nyit előttük. Egyelőre Mr. Pei csak annyit árult el, hogy megnövelt készenléti időre számíthatunk. Az is kiderült, hogy a OnePlus 6T-hez mellékelnek majd egy USB-C átalakítót is, hogy régi fülesünket ne kelljen majd eldobnunk.

Ami az új fülest illeti, a Bullets V2 névre hallgató termék USB-C csatlakozóval érkezik, és ugyanúgy 20 euróba kerül, mint a 3.5 mm-es jackkel szerelt változat. Ez eléggé meglepő, mivel egy jó minőségű Cirrus Logic DAC kerül majd bele, ami azért elég jól hangzik.

Forrás: GSMarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid