Egyeseknél már megjelent a sötét mód a Gmail alkalmazásban

0

Az Android 10-ben végre megjelent a rendszerszintű sötét mód, ám ameddig a fontosabb appok nem támogatják ezt, addig nem lesz tökéletes a funkció. A Google-nek van még adóssága bőven, a Kereső, a Play Áruház és a Térkép sem kapta még meg a sötét témát, a Gmail-re azonban most elkezdték kiadni, igaz, egyelőre csak kis számú felhasználó kapta meg.

Az AndroidPolice szerint néhány felhasználónál megjelent egy új opció a Gmail alkalmazásban. A Beállítások/Általános beállítások menüben a Téma menüpontról van szó, amire kattintva bekapcsolható a sötét mód.

Sajnos a frissítés szerver oldali, vagyis hiába fut nálad a Gmail app legújabb verziója, valószínűleg még nem fogod látni az új opciót, ugyanis a Google távolról aktiválja, és egyelőre csak nagyon kevés felhasználónál tették ezt meg.

Van egyébként mód arra, hogy a Google-t megkerülve manuálisan engedélyezd a beállítást, nagyon egyszerű a dolog, viszont csak rootolt telefonon működik (angol leírás a Redditen).

A Gmail sötét módja tehát már úton van, javában teszteli a Google, remélhetőleg néhány héten belül szélesebb körben is elérhetővé teszik. Addig is érdemes türelemmel várni.

Via AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid