Itt az új Kugoo ES2 elektromos roller

0

A Kugoo két előző rollerét sikerült alaposabban is letesztelnünk, meglehetősen pozitívan csalódtunk bennük, hiszen az árukhoz képest nagyon jól teljesítettek. Most pedig megérkezett az újabb kiadás, a Kugoo ES2, ami már egy kicsit komolyabb kategóriát képvisel, mégsem szálltak el az árazással.

Imádtuk az S1 és az S1 Pro erős motorját és pörgősségét, ám a kivitel és a megjelenés elég fapados volt, a hátsó taposós féknek nem igazán volt haszna, és az összecsukó mechanizmusnál igényelt egy kis gyakorlást a helyes technika elsajátítása. Az új Kugoo ES2-nél igyekezett a gyártó megtartani az előnyöket, miközben egy teljesen új, prémiumabb és dizájnosabb kivitelt kapott a masina, és jó pár hasznos extrával felvértezték. Nézzük, melyek ezek!

Kezdjük is mindjárt azzal, hogy megmaradt az erős, 350W-os motor, amelynek köszönhetően már az elődök is jóval pörgősebbek, gyorsabbak voltak egy átlagos, 250W-os rollernél. A fékrendszer pedig szerencsére megújult, ugyanis az első elektromos féket ezúttal kiegészíti egy hátsó tárcsafék, ami biztonságosabb közlekedést tesz lehetővé.

Teljesen megújult a külső, sokkal mutatósabb, modernebb lett az egész kinézet, és prémiumabb az anyaghasználat. Odafigyeltek a részletekre, jobb lett a markolat, a világítás, és az sem utolsó szempont, hogy sokkal könnyebben össze lehet zárni az Kugoo ES2-t.

Ami még fontos újítás, hogy lecserélték a kijelzőt, sokkal szebb lett, és ezúttal fedélzeti számítógépet is kapott a masina. Van hozzá telefonos app, így tudjuk csatlakoztatni a mobilunkhoz, ráadásul ellátták egy USB porttal is a rollert, így menet közben akár tölteni is tudjuk a készüléket, miközben mondjuk navigálunk.

A gyári adatok szerint a Kugoo ES2 25km/h végsebességre képes, ami teljesen rendben van, és itt is három sebességmódot kapunk. A hatótáv 25km (ugyanaz a 7.5Ah-as aksi van ebben is, mint az előző modellekben), a töltési idő 4-6 óra, a maximális teherbírás pedig 100 kg. Érdekes módon az újdonság nehezebb lett (16kg), de a jobb anyaghasználat miatt ez érthető.

A Kugoo ES2 elérhető fekete és fehér színben, mégpedig EU raktárról, így gyorsan, vámmentesen megkapod. Az ára 439,99$, vagyis olyan 133 ezer Ft. További részletek és rendelés ezen a linken.

Kuponnal tovább csökkenthető az ár: KUGOOES2, ES2KUGOOEU (mindkettő jó, kb. 10$ kedvezményt adnak)

  • Frissítés: az AFF365_GKBES2SPE kuponnal még olcsóbb a Kugoo ES2!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid